Faktumgalan's highlights

2016's Faktum gala was a huge success and we're proud to say we were a part of it. STARK filmed the live show featuring artists like Niklas Strömstedt and Linnea Henriksson and now we want to share the gala highlights with you in this film we produced. 

_______

Faktumgalan 2016 blev en stor succé och vi är stolta över att vi fick vara med och bidra. STARK filmade Faktumgalans liveshow med artister som Niklas Strömstedt och Linnea Henriksson och nu vill vi gärna dela galans höjdpunkter med filmen vi producerade.

VIDEO

Faktum is a non-profit organization supporting the homeless with the production of a magazine they can sell and earn an income. Read more about Faktum's work: faktum.se

_______

Faktum är Göteborgs motsvarighet till tidningarna Situation Sthlm och Aluma i Malmö, en ideell organisation som stödjer hemlösa genom produktionen av tidningen Faktum. Läs mer om Faktums arbete på ww.faktum.se